Nadia Schumm fotografie
   Puur, ongedwongen en liefdevol 


Met veel passie en liefde leg ik jullie mooiste momenten vast,  want elke foto vertelt een verhaal. Jullie verhaal... jullie trouwdag!

Een dag vol liefde en bijzondere momenten. Een dag om nooit meer te vergeten. Daarom ben ik op jullie dag, om jullie een 
waardevolle herinnering te geven. Een spontane bruiloft reportage met de focus op alle mooie momenten en emoties.

Vooraf
Het is belangrijk dat je een fotograaf om je heen hebt, waar je je goed bij voelt. Daarom maak ik graag kennis met jullie in een vrijblijvend gesprek. Zodat jullie weten wat je van mij kunt verwachten en jullie al het vertrouwen erin kunnen hebben dat de fotografie van jullie dag in goede handen is. Ik ben natuurlijk ook benieuwd hoe jullie trouwdag eruit gaat zien en wat jullie wensen en ideeën zijn. Na het gesprek maak ik een offerte met daarin al onze afspraken. Als jullie het hier helemaal mee eens zijn en dit schriftelijk naar mij bevestigen, zet ik de datum vast voor jullie.  Enkele weken voor jullie trouwdag hebben we nogmaals samen contact om alles nog een keer goed door te spreken.


Jullie trouwdag
Van het begin tot einde stralen jullie. Ik ben onzichtbaar aanwezig en ga opzoek naar al die mooie onvergetelijke momenten.

De nabewerking en aflevering
Een week na jullie trouwdag stuur ik een kleine preview. Zo kunnen jullie alvast genieten van de eerste paar foto’s. Binnen 4 weken ontvangen jullie de foto’s volledig nabewerkt op hoge resolutie op een USB-stick thuis. Ik fotografeer een groot aantal foto’s op jullie bruiloft. Daaruit selecteer ik de allermooiste en deze bewerk ik stuk voor stuk op kleur en contrast. Jullie ontvangen de foto's in kleur en in het zwartwit.

Tip: Maak gelijk voor jezelf een back-up van van de foto’s, zodat de foto’s niet per ongeluk verloren kunnen gaan.

Bij het vastzetten van de bruiloft betekent het automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de bruiloft op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.Prijzen

€135 per uur. (incl. reiskosten binnen 10 km) Alle uren fotografie aaneensluitend


 Extra mogelijkheden om bij te boeken (prijs in overleg)

2e fotograaf
Trouwalbum in diverse maten
Klein trouwalbum om cadeau te doen
Vrijgezellenfeest fotoshoot
Je aanstaande verrassen? Bride to be fotoshoot